Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Νέα κόλπα - απαγορευμένος καρπός


Είπα να αρχίσω την νέα χρονιά με 'νέα κόλπα'. Έτσι την πρωτοχρονιά προσπάθησα να 'τρέξω' 3,5 χιλ με υψομετρική 400μ. Μου βγήκε κάτι σε ορειβασία και τρέξιμο 5 λεπτά από τα 40 συνολικά.

Ας πάρουμε την 'βοήθεια του κοινού'  λοιπόν αφού μόνος μου δεν βλέπω χαϊρι. Βρεθήκαμε με τον Λάμπρο στις 8:00 στην γέφυρα Περραιβού - έμαθα και καινούργιες λέξεις - εγω εξοπλισμένος για πυρηνική καταστροφή, σακίδιο νερόσακου, τροφιμα, κινητά , αντιανεμικά , νερά, μπλουζάκια έξτρα, gps - για δοκιμή της τελευταίας έκδοσης του livetrack24 - φωτογραφική μηχανή ... Ο Λαμπρος - με μια ζώνη μέσης για το κινητό του μόνο - με είδε και χαμογέλασε, "και εγω στην αρχη έτσι ήμουν".

Αρχίσαμε να ανηφορίζουμε και το τόπιο και η θέα αλλάζαν συνεχώς. Δρόμοι, μονοπάτια, μονοπατάκια,  κουβεντούλα η ώρα πέρνούσε χωρίς να το καταλάβω. Πηγαίναμε σε χαλαρούς ρυθμους περπατήματος - τρεξίματος, και στις  κουβέντες μας ακούγονταν φρικιαστικές και ακατάλυπτες λέξεις, λέξεις που θα κάναν κάποιους να ξύσουν το κεφάλι τους με απορία και τις γυναίκες μας να στοιχειοθετήσουν βάση για διαζύγιο. "Τρίαθλο" , "mtb" , "ιστιοπλοοία" "ski" "parapente" "αγωνες βουνού" "μαραθώνιος ολύμπου", "bare foot τρεξιμο"... σταματάω εδώ πριν γίνει ακατάλληλο για κάποιος και ερεθιστούν υπερβολικα κάποιοι άλλοι  ;-)


Στο τέλος των 2 ωρών με λύπη μου γυρίσαμε πίσω, ένιωθα πολύ ανάλαφρος και αναζωογονημένος. Σε τέτοιους ρυθμούς , με καλή παρέα , μέσα στην φύση και με καταπλητική θέα νιώθω ότι θα μπορούσα να τρέχω για πάντα. Επίσης όμως νιώθω οτι 'έκλεψα' λιγουλάκι  - μπήκα σε απαγορευμένους ωραίους κήπους - που για χάρη του  μαραθώνιου που έρχεται σε ενα μήνα πρέπει να τους βλέπω προς το παρόν απο έξω. Εις το επανειδείν !!!

Το live track μας όπως το έστελνε το κινητό μου κάθε 4 δευτερόλεπτα στον server.

Η διαδρομή μας στο trailguru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου