Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Επιτέλους πήγα στον γιατρό ...

...και μετάνιωσα που δεν είχα πάει νωρίτερα. Τον ορθοπεδικό-αθλίατρο μου τον σύστησε μέσω του forum η Αμαλία και όντως ήταν όπως τα είπε: πολύ καλός!

Δεν βρήκε κάτι εμφανώς χαλασμένο, είχα πάει και διαβασμένος όποτε συζητούσαμε και πιθανά και μπορούσα να καταλάβω τι μου έλεγε. Απέκλεισε κύστη Baker, αλλά και τενοντίτιδα γιατί όπως είπε η τενοντίτιδα με το ζέσταμα κατά την διάρκεια του τρεξίματος μπορεί να υποχωρήσει ο πόνος καθώς και από άλλες εξετάσεις που έκανε με διατάσεις - αντιστάσεις. Είπε για μια πιθανότητα τενοντίτιδας ιγνυακού μύ αλλά και οτι το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό άλλα ίσως είναι τελικά μέσα στην κλείδωση , πχ στο πίσω κέρας του μηνίσκου από παλιότερο τραυματισμό η σε κάποιο άλλο σημείο. Πάντως ο μηνίσκος δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Το συμπέρασμα είναι οτι πρέπει να γίνει μαγνητική ώστε να δούμε ακριβώς τι είναι, να αποκλείσουμε την πιθανότητα να είναι κάτι  πολύ άσχημο και να κάνουμε μια μινι-αγωγή αν χρειάζεται ώστε να τρέξω τον μαραθώνιο πιο άνετα και πιο σίγουρος ψυχολογικά.

Ο γιατρός με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και με εκανε να τον εμπιστευτώ για όλα αυτά που έλεγε!

Δευτέρα Μαγνητική, Τρίτη ξανά ραντεβού, Κυριακή 42195μ

2 σχόλια:

  1. Οίδημα Μηριαιου Κόνδυλου, δηλ τραυματισμός του χονδρου. Ο πονος ειναι απο τα υγρα που υπαρχουν στην περιοχη και δεν φευγουν ευκολα.
    Θα κάνω την Παρασκευή μια ενεση για να φύγουν τα συμπτώματα και να τρέξω κανονικά την Κυριακή. Ταυτοχρονα αρχιζω θεραπεια για αποκατασταση του χονδρου γιατι ευτυχως ειναι σε αρκετα πρωιμη φαση ωστε να μην εξελιχθει σε χονδροπαθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή