Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Quick update

Εναν παπά και γρήγορα....

Εκει που είχα αρχίσει να ξαναμπαίνω σε πρόγραμμα για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο Κένταυρο στις 14 Μαρτίου  την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου χτύπησα το πόδι μου στην γωνία από ένα έπιπλο με πολύ δύναμη. Η κρουστική δύναμη του χτυπήματος μεταφέρθηκε αυτούσια πιο πίσω και τραυμάτισε κάπου
ανάμεσα στο 5ο μετατάρσιο και την αντίστοιχη κεντρική φάλαγγα. δηλ 2-3 κοκαλάκια πιο πίσω απο το μικρό δακτυλάκι του αριστερού ποδιού.

Το άφησα μια εβδομάδα αλλά την Κυριακή που δοκίμασα να τρέξω 16 χιλ κατάλαβα οτι θέλει πιο πολύ ξεκούραση. Αντίο λοιπόν και στον Κένταυρο και μάλλον σίγουρα αντίο και στον Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Ως τότε θα έχει περάσει αλλά από προετοιμασία είμαι πάρα πολύ πίσω.

Θα προσανατολιστώ στα 10χιλ του αγώνα αυτού αν και όταν περάσει το πόδι. Παρατήρησα οτι λόγω των μεγάλων αποχών που είχα τους 2 τελαυταίους μήνες μειώθηκε η αντοχή μου αλλά αυξήθηκε η ταχυτητα γιατί οι μυς είναι ξεκούραστοι.Ετσι το 16αρι την Κυριακή αν και με την ενόχληση στο πόδι το έκανα με ρυθμό 5:29 / χιλ  ! Ο στόχος μου αν καταφέρω να μπω σε πρόγραμμα για τον Μεγαλέξανδρο είναι να κάνω το 10αρι σε 52 λεπτά

2 σχόλια:

  1. "σήκω και περιπάτει" τεκνο μου και πηγαινε στο γιατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να κάνω ακτινογραφία για να δούμε αυτό που ήδη ξέρω ? Αν συνεχιστεί η ρέντα μου δεν θα με δει ορθοπεδικός αλλα οι τύποι με τα άσπρα... αεεεραααααααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή