Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Το τρέξιμο είναι παντός καιρού

.. αλλά όχι παντός υγείας

Μπορείς να τρέχεις με αέρα, ψιχάλες, χιόνι ακόμα και με νεροποντή, κρύο, με σκοτάδι ιδανική δηλαδή δραστηριότητα για τον χειμώνα. Όμως ΔΕΝ μπορείς να τρέξεις αν είσαι άρρωστος ή δεν αισθάνεσαι καλά, να και κάποιος περιορισμός τελικά.

Την τελευταία εβδομάδα πήγαινα από το κακό στο χειρότερο την Παρασκευή τελικά κρεβατώθηκα. Το Σάββατο ένιωσα λίγο καλύτερα αλλά σίγουρα όχι για τρέξιμο. Είχα φοβερό πονοκέφαλο και μια αδυναμία.

Εναλλακτικό σχέδιο:Πτήση. Μετά από ένα τηλέφωνο στον Θωμά κανονίστηκε η πρώτη μου πτήση με παραμοτέρ, κάτι που χρόνια ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν μου καθότανε.

Η πτήση έγινα στο Κολχικό ένα χωριό έξω από τον Λαγκαδά, σε ένα εγκαταλελειμμένο αεροδιάδρομο. Ο Σάββας μου δάνεισε το παραμοτέρ ενώ χρησιμοποίησα την δικιά μου πτέρυγα. Μετά από επίπονες δοκιμές με τα 30 κιλά στην πλάτη, η πρώτη μου απογείωση έγινε με την μία. Λόγω μιας εμπλοκής πέταξα 5 λεπτά και ξαναπροσγειώθηκα. Απογείωση ξανά και βόλτα. Ο πονοκέφαλος και η αδυναμία μου είχαν περάσει και απολάμβανα την βόλτα. Η αίσθηση ήταν σαν να είμαι σε ένα μικρο αεροσκάφος Cessna, χαλαρή ανεμοπορία χωρίς κουνήματα και εκπλήξεις. Το μόνο κακό της ιστορία είναι ο ενοχλητικός θόρυβος του μοτέρ

Να που υπάρχουν περιπτώσεις που πέταξα ενώ δεν θα μπορούσα να τρέξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου